Uit de nieuwe Bacio collectie Believes,  een zilveren bedel met Bahai.

Het bahaigeloof [spreek uit: "bahai" is een monotheistische religie die in de negentiende eeuw gesticht is door Bahá'u'lláh in Perzië (het huidige Iran) en de geestelijke eenheid van de mensheid benadrukt.

De bahá'í-leringen benadrukken de onderliggende eenheid van de grote wereldgodsdiensten. Religieuze geschiedenis wordt gezien te zijn ontvouwd door middel van een aantal goddelijke boodschappers, Manifestaties van God genaamd, die elk een religie hebben gesticht die is afgestemd op de behoeften van de tijd en het begripsvermogen van de mensen. Onder deze boodschappers zijn Abraham, Krisjna, Jezus, Boeddha, Mohammed en anderen, inclusief het meest recent Bahá'u'lláh. Bahá'ís geloven dat elke boodschapper over de volgende sprak en dat Bahá'u'lláhs leven en leer de eindtijd-beloften van de voorgaande religies vervullen.
De mensheid wordt gezien als te zijn betrokken bij een proces van collectieve evolutie en de noodzaak van de huidige tijd is voor de geleidelijke totstandbrenging van vrede, gerechtigheid en eenheid op wereldschaal.

Passend op de meeste beadsystemen zoals Bacio, Pandora, Trollbeads, HMB, Imenso, Tedora, Simstars en My Beads.


| Meer

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 31,00 € 21,00
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, wij slaan geen persoonlijke gegevens op.