De Pelikaan Zilveren bedel HMB

(Artikelnr: 270031)
Ben je op zoek naar een unieke bedel of helemaal verliefd op vogels dan kies je voor deze handgemaakte zilveren 925 bedel van een Pelikaan.

 
Pelikanen (Pelecanidae) zijn een familie van watervogels die bekend zijn door hun opvallende uiterlijk, hun grootte en hun gedrag. De familie telt 8 soorten.
Pelikanen kunnen tot 14 kg zwaar worden. Ze worden tot 1,80 meter lang en kunnen een spanwijdte van 3 meter hebben en een leeftijd van 35 jaar bereiken. De beide Euraziatsche soorten (de Roze Pelikaan en de Kroeskopelikaan) behoren tot de grootste vliegende vogels.
Pelikanen zijn  piscivoor; hun voedsel bestaat uit vis. Een groep pelikanen jaagt gezamenlijk. Door uitbundig vleugelgeklapper wordt een school vis naar ondiep water gedreven. Pelikanen hebben een grote snavel en een grote keelzak (tussen de onderkant van de snavel en de keel). Als een pelikaan een prooi ziet schept hij de vissen uit het water. Als hij zijn hoofd optilt gaat het water weg en blijf de vis achter.
Ook naast de gezamenlijke jacht zijn pelikanen sociale vogels. Ze broeden in kolonies, waar ze dicht op elkaar zitten. In gevangenschap komen ze pas tot broeden als ze minstens met z'n achten zijn.
Pelikanen golden in het vroege christendom als symbool van opofferende moederliefde

Je kunt hem dragen aan een wisselarmband of aan een mooie spang of collier.
Let op het bijzondere detail aan de onderzijde.. zijn zwemvliezen!

Passend op de systemen van Pandora, Trollbeads, HMB, Bacio, Imenso, Simstars, Tedora etc.

Formaat in mm: 19L x 12H x 8B.
Gewicht +/- 4.3 gram

| Meer

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 19,95 € 11,95
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Artikelnummer

270031 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Hulp nodig?

Hulp nodig?