BetaalwijzeBetaalwijze

U kunt bij handmadebeads op verschillende manieren betalen. Voor betalingen binnen Nederland geven wij de voorkeur aan Ideal. Onze Belgische en Duitse klanten kunnen via overschrijving betalen of kiezen uit een van de Multisafe mogelijkheden.
U bent natuurlijk volledig vrij om een betalingsmethode te kiezen die U het prettigst vindt!iDeal
Indien u kiest voor betalen met iDeal dit is mogelijk vanaf een bedrag van € 10,- dan ziet u dat de afhandeling hiervoor wordt gedaan door Multisafepay. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u middels iDeal succesvol heeft betaalt dan staat uw bestelling meteen als betaald gemarkeerd in ons systeem. Wij nemen uw bestelling dan de eerst volgende werkdag in behandeling. Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. 


Bankoverschrijving
Indien u kiest voor betalen per bank dan zal de site bevestigen dat u uw bestelling geplaatst heeft. U kunt uw factuurnummer zien, alsmede het rekeningnummer waar u het totaalbedrag van uw bestelling naar kunt overboeken onder vermelding van het factuurnummer. Houdt u rekening met een verwerkingstermijn van de banken onderling van één werkdag. Een betaling via een buitenlands rekeningnummer neemt normaal gesproken twee extra werkdagen in beslag. Indien u de verzending van uw bestelling wilt bespoedigen, maakt u dan géén gebruik van een bankoverschrijving.


Paypal
Een betaling via Paypal verloopt als volgt:
 - heeft u nog geen Paypal account, dan zal de Paypal-site u op een gemakkelijke manier leiden door de stappen om een account, gekoppeld aan uw creditcard of bankrekening, aan te maken;
- heeft u een account bij Paypal dan kunt u via de u bekende, simpele manier betalen.


Giropay (via Multisafepay)
Duitse variant van het wel bekende Ideal. Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen vanuit Duitsland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.


Sofort Banking/Direct Ebanking (via Multisafepay)
Bij ons kunt u ook betalen met het snelstgroeiende onafhankelijke betalingssysteem van Sofort Banking/Direct Ebanking. Met name klanten uit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en België kunnen op deze manier veilig en snel betalen.


Bancontact/Mr Cash (via Multisafepay)
Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.


Rembours
De rembourskosten bedragen € 19,45. U betaalt de vervoerder contant bij aflevering.
In verband met 'fake' bestellingen nemen wij Rembours bestellingen niet in behandeling als er geen telefoonnummer is ingevoerd waarop wij u kunnen bereiken, dit ter controle van ons vóór verzending.
Wij nemen dan contact met u op en er zal dan besloten worden of wij uw bestelling in behandeling nemen.
 
Hulp nodig?

Hulp nodig?

  • Whatsapp chat via 0642082545
  • info@handmadebeads.nl
  • Bel ons na 18:00 uur via 0642082545