Vind je een MelanO sieraad ergens anders voor een lagere prijs?

Stuur ons een e-mail met de gegevens en wij leveren jou hetzelfde produkt voor dezelfde prijs plus nog eens 5% extra korting op de laagste prijs.

 


Voorwaarden:

Het sieraad moet nieuw en in originele verpakking worden geleverd. Het sieraad dient op voorraad en direct leverbaar te zijn. Handmadebeads moet het prijsverschil kunnen controleren door middel van een officiële prijslijst, advertentie of andersoortige schriftelijke of digitale  bevestiging van de goedkopere aanbieder. Alleen producten die via een erkend Melano verkooppunt worden aangeboden, komen in aanmerking.

Sieraden die komen uit opheffings of uitverkopen, uit faillissementsverkopen, groothandelsverkopen, demomodellen, beschadigde producten of sieraden met afwijkende leveringsvoorwaarden komen niet in aanmerking voor de Laagste Prijs Garantie.  De laagste Prijs Garantie is geldig tot 1 week na aankoopdatum welke vermeld staat op de originele aankoopbon van Handmadebeads van het betreffende product. Als is voldaan aan de genoemde voorwaarden betaalt Handmadebeads eenmalig het prijsverschil aan u terug. De laagste Prijsgarantie is alleen geldig op sieraden die aangeboden worden door erkende Melano verkooppunten binnen Nederland en België.  
Hulp nodig?

Hulp nodig?

  • Whatsapp chat via 0642082545
  • info@handmadebeads.nl
  • Bel ons na 18:00 uur via 0642082545