Kan ik een artikel terugsturen?
U heeft ten alle tijde, en zonder reden het recht heeft om een product binnen 14 dagen te retourneren/de aankoop te herroepen. Defecte, en verkeerd geleverde artikelen vallen hier buiten. Indien u een verkeerd artikel besteld heeft, of indien u het artikel toch niet nodig heeft, dan kunt u het artikel in de originele verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk, en ongebruikt retour zenden.


Hoe kan ik een bestelling retour zenden?
Indien u uw bestelling, of een deel daarvan, retour wilt zenden dan dient  u middels het contactformulier of per directe email info@handmadebeads.nl een retour formulier aan te vragen. Deze ontvangt u per email van Handmadebeads.  

U mag aangeven waarom u wil retourneren en hoe u uw retourzending afhandeld wilt hebben. Door het invullen van het retourformulier kunnen wij uw retourzending snel en efficiënt afhandelen. Nadat u het retourformulier heeft ingevuld print u het formulier uit en stuurt u deze mee met uw retourzending. 
Op het formulier kunt u aangeven wat uw voorkeur heeft; of u het model wenst te ruilen, te repareren of dat u uw aankoopbedrag terug wenst te ontvangen. Een retour dient na aanvraag binnen 14 dagen naar Handmadebeads zijn verzonden. Een retour wordt echter altijd door de retouren afdeling beoordeeld om te kijken of het ook daadwerkelijk mogelijk is aan deze voorkeur te voldoen.

Tips voor het retour zenden van een artikel
* Binnen de zichttermijn van 14 dagen.
* Het artikel in de orginele en zover als mogelijk in onbeschadigde verpakking zit.
* Het artikel onbeschadigd en ongedragen is.
* Zorg voor voldoende porto voor de retour zending aan u indien u zelf iets wilt omruilen.
• Niet schrijven / plakken op de (orginele leveranciers) verpakking.
• Het retourformulier volledig invullen.
* De orginele factuur bij te voegen. Bij omruil volstaat een kopie van de factuur.


Producten die niet retour kunnen zijn:
- Producten die speciaal op verzoek zijn gemaakt.
- Producten die incompleet zijn.
- Producten die beschadigd of gebruikt zijn.


Heeft u iets retour gezonden en is het na 14 dagen na verzending nog niet afgehandeld, neem dan contact met Handmadebeads op via het contact formulier of via een email naar info@handmadebeads.nl


Producten hoeven niet aangetekend retour gestuurd te worden, maar Handmadebeads adviseert dit wel. Handmadebeads is op geen enkele manier verantwoordelijk voor zoekgeraakte poststukken verzonden met Post.nl ( TNT ).


Kosten:
De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalenVerkeerd of defect artikel ontvangen?

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat wij een fout hebben gemaakt en u het verkeerde artikel hebben geleverd. Controleer daarom altijd uw bestelling. Indien u onverhoopt een verkeerd of defect product heeft ontvangen, meld u dit dan altijd direct aan ons.  Wij vragen u te handelen volgens bovenstaande procedure, en de gemaakte verzendkosten worden achteraf verrekend.

De Wet kopen op Afstand is niet van toepassing voor bedrijven. Bedrijven hebben Wettelijk geen recht van herroeping. Indien bedrijven aangeschafte artikelen retour willen zenden dan zijn er meestal wel mogelijkheden u tegemoet te komen. Neemt u daartoe contact op met onze klantenservice.LET OP!
Indien U geen retourformulier invult en meestuurt bij de retourzending, kan Handmadebeads uw retour gezonden goederen niet in behandeling nemen, en worden deze naar u retour gezonden.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, wij slaan geen persoonlijke gegevens op.