Onze zendingen worden verstuurd met Post.nl en of GLS.*Gratis Reguliere Brievenbus post verzending

Gratis verzending bij Handmadebeads? 
Bestel dan voor meer dan € 10,- dan word je bestelling gratis verzonden! En anders betaal je slechts € 1,50 verzendkosten.

Overige landen binnen de EU, bestel dan voor meer dan €14,95 , dan word je bestelling gratis verzonden! En anders betaal je slechts € 2,50 verzendkosten.
**Speciaal tarief aangetekend versturen

Voor het lage tarief van€ 6,50 kunt u uw zending aangetekend met een afleveradres in NL laten versturen. Voor slechts € 9,00 kunt u uw zending met een afleveradres in de EU laten versturen.

Bij verzending per reguliere post draagt u het risico van de bezorging, waaronder beschadiging of verlies. Bij aangetekende verzending loopt u dit risico niet.

**Voorwaarde gratis aangetekend versturen

Indien u een afleveradres in NL heeft en u besteld voor minimaal € 125,- sturen wij uw bestelling gratis aangetekend naar u toe.
Indien u een afleveradres in de rest van EU heeft en u besteld voor minimaal € 150,- dan sturen wij uw bestelling gratis aangetekend naar u toe.


Aangetekend verzending NL: GRATIS of vanaf € 6,50 (zie voorwaarden) 

Aangetekend verzending NL: met verzekerd vervoer € 14,50
Aangetekend verzending EU: GRATIS of vanaf € 9,00 (zie voorwaarden).
Aangetekend verzending EU: met verzekerd vervoer € 19,95.
Rembours verzending NL incl track en trace en verzekerd vervoer € 17,50. 
 

Alle aangetekende zendingen hebben een track en trace nummer.
Post.nl Rembours 

Wilt u pas betalen als uw bestelling wordt afgeleverd door de postbode? Laat dan uw bestelling onder rembours versturen. Post.nl zal uw bestelling uitreiken aan u als u aan de postbode het opgegeven bedrag heeft betaald. Dit gebeurt gewoon aan uw deur. De bezorgtijd van Post.nl is doorgaans binnen 24 uur op werkdagen, uw zending is verzekerd en er is een track en trace nummer. Een verzendadres is alleen mogelijk naar een adres binnen Nederland. Postbus adressen zijn niet mogelijk.


Heeft u nog vragen, stelt u deze gerust via info@handmadebeads.nl

 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, wij slaan geen persoonlijke gegevens op.